Hlavní obsah

Senior ujížděl po D4 v protisměru 14 km, policie zveřejnila video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Policie ve čtvrtek zveřejnila video z jízdy 83letého seniora v protisměru na dálnici D4. Muž stihl ujet zhruba 14 kilometrů. Nebyl opilý a uvedl, že se spletl.

BEZ KOMENTÁŘE: Senior ujížděl po D4 v protisměruVideo: Policie ČR

 
Článek

Mluvčí policie Monika Schindlová upřesnila středeční informace o nehodě, která se stala během jeho nebezpečné jízdy. Muž při hazardní cestě naboural lehce jedno auto.

„Ženě jedoucí v levém jízdním pruhu nezbývalo než najet vlevo ke svodidlům, protože v pravém jízdním pruhu se v danou chvíli nacházel větší počet za sebou jedoucích vozů. Řidič při manévrování mezi auty do ní bočně narazil, přesto pokračoval dál v jízdě,“ uvedla Schindlová.

Senior ujížděl po dálnici D4 v protisměru, naboural jiné auto

Krimi

Škoda policie vyčíslila na 60 tisíc korun. Podle zjištění policie muž najel na dálnici na 46. kilometru a ujel až na 32. kilometr, kde policisté dálnici uzavřeli a zastavili jej. Řidič uvedl, že najel špatně a že si toho všiml až pozdě a chtěl sjet na Dobříš. Dechová zkouška byla negativní, zdravotní posudek byl platný.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti. Novými značkami Jste v protisměru tento sjezd osazen není, jsou tam ale zvýrazněné značky se zákazem vjezdu.

Reklama

Výběr článků

Načítám