Hlavní obsah

Senior na Plzeňsku pálil túje, oheň ho zranil v obličeji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vejprnice

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjížděly ve středu odpoledne do Vejprnic na Plzeňsku. Podle dostupných informací 76letý muž pálil kořeny tújí, přitom jej plameny zasáhly v obličeji. Vrtulník ho transportoval do pražského popáleninového centra.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Požár túje zranil muže v obličeji.

Článek

Mluvčí hasičů Petr Poncar uvedl, že na místo vyjížděli krátce po 13. hodině. „Hasili jsme požár tújí o rozsahu šest krát dva metry. Jedné popálené osobě jsme poskytli první pomoc a předali ji do péče zdravotníkům,“ řekl.

Podle dosavadního šetření senior vypaloval na pozemku kořeny tújí. „Jeden ze stromů vzplál a došlo k požáru. Muž se nestačil od ohně vzdálit a došlo k jeho popálení,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Požár túje zranil muže v obličeji.

Mária Svobodová z krajské záchranky upřesnila, že šlo o 76letého pacienta, jenž utrpěl popáleniny v obličeji. „Po ošetření ho vrtulník transportoval do Prahy na popáleninové centrum,“ sdělila.

Raindlová doplnila, že senior nebyl pod vlivem alkoholu. „Nadále se událostí zabýváme,“ uzavřela.

Řidička na Klatovsku srazila při couvání 90letou chodkyni

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám