Hlavní obsah

Šéf známé kliniky plastické chirurgie v Praze spáchal sebevraždu, dohnaly ho neléčené deprese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Spolumajitel známé kliniky plastické chirurgie se sídlem v Praze Petra Clinic Tomáš Řehořek spáchal sebevraždu. O tragédii informoval deník Blesk. Podle všeho byly za dobrovolným odchodem odborníka, mezi jehož klienty byla řada celebrit, neléčené psychické problémy.

Foto: web Petra Clinic

Tomáš Řehořek

Článek

Čtyřiačtyřicetiletý Tomáš Řehořek měl spáchat sebevraždu minulý týden v pátek. Server deníku Blesk v sobotu citoval jeho manželku, která rodinnou tragédii potvrdila a podle níž muž nechal dopis na rozloučenou.

„Nezaznamenala jsem žádné signály, ze kterých bych mohla tento jeho úmysl odvodit. Manžel v posledních letech úspěšně řešil hodně vážné zdravotní problémy, které se ale výrazně podepsaly na jeho psychice. Celkově je tato situace pro nás všechny, ale především pro děti, velice náročná,“ uvedla pro Blesk Řehořková.

Rovněž zmínila, že věděla o psychických problémech svého muže týkajících se depresí, ten ale prý odmítal odbornou pomoc.

Řehořek působil na klinice podle informací na jejím webu jako jednatel společnosti a ekonomický a marketingový ředitel. Měl na starosti ekonomické a personální záležitosti a podílel se celkovém konceptu firmy, rovněž byl hlavním kontaktem pro média a obchodní partnery.

Nalezený mrtvý muž byl manažerem banky. Před dvěma týdny odešel z psychiatrie

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám