Hlavní obsah

Sedmnáctiletý mladík přepadl s nožem patnáctiletého

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Nepříjemný zážitek má od pondělního dopoledne patnáctiletý chlapec, kterého na autobusovém nádraží v Židlochovicích na Brněnsku přepadl s nožem v ruce asi o dva roky starší mladík. Přepadení se naštěstí obešlo bez zranění, po násilníkovi pátrají policisté.

Článek

Chlapec čekal na svůj spoj do Rajhradu. "Z ničeho nic k němu přistoupil jiný mladík, který mířil na chlapcovo břicho čepelí nože. Požadoval po překvapeném mladíkovi vše, co má," uvedl mluvčí policie Aleš Mergental.

Pod pohrůžkou dal chlapec zloději mobilní telefon, MP3 přehrávač a peněženku se všemi doklady. Jakmile měl násilník vše v kapse, otočil se a odešel.

"Vystrašený chlapec zůstal stát na zastávce, na kterou za chvilku přijel autobus. Nastoupil do něj a odjel domů. Tam vše řekl otci, který jej naložil do auta a vrátili se do Židlochovic na policii, kde událost oznámili policistům - bohužel až hodinu a půl po přepadení," doplnil Mergental.

Policisté okamžitě vyslali do okolí několik hlídek, najít pachatele se jim ale nepodařilo. Má se jednat přibližně o sedmnáctiletého mladíka vysokého asi 180 centimetrů tmavší pleti a vlasů, se zelenýma očima a pohublým obličejem.

Na sobě měl kostkované zelenožluté kalhoty pod kolena a světlé triko. Policie žádá kohokoliv, kdo by měl k tomuto muži a loupežnému přepadení jakékoliv poznatky, aby kontaktoval policii na telefonu 974 626 447 či použil linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám