Hlavní obsah

Sedmnáctiletá spolujezdkyně nepřežila rychlou jízdu na Domažlicku

Novinky, kub
Draženov

Policie vyšetřuje tragickou dopravní nehodu, ke které došlo u Draženova na Domažlicku. Osmnáctiletý řidič podle policie nepřizpůsobil rychlost peugeotu při jízdě zatáčkou, auto dostalo smyk a v protisměru se srazilo s dalším vozidlem. Mladíkova o rok mladší spolujezdkyně nehodu nepřežila.

Foto: Celní správa ČR

Ke srážce došlo mezi obcemi Draženov a Ždánov

Článek

Nehoda se stala v neděli krátce před 20. hodinou. „Osmnáctiletý řidič osobního automobilu značky Peugeot 406 jel ve směru jízdy od Draženova na Ždánov. Nepřizpůsobil rychlost jízdy a po průjezdu pravotočivé zatáčky dostal na přímém úseku silnice smyk,” sdělila v pondělí mluvčí policie Dagmar Brožová.

Auto pak vjelo do protisměru, kde se bočně srazilo s protijedoucím fordem, který řídil 25letý muž. Spolujezdkyně z peugeotu utrpěla při srážce těžká zranění, kterým na místě podlehla, v autě se rovněž zranil řidič a další dívka s chlapcem, oba 16letí.

Při srážce auta s autobusem v Karviné zemřel dvacetiletý mladík

Krimi

„Zraněn byl i řidič fordu,” upřesnila mluvčí s tím, že dechová zkouška u obou řidičů vyloučila alkohol.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Domažlicku

„Případ si převzali domažličtí kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů usmrcení z nedbalosti a těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,” dodala Brožová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám