Hlavní obsah

Sebral zrcátka z drahých aut u salonu v Brně, policie hledá muže z videa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Škodu přes čtvrt milionu korun spočítali vyšetřovatelé u rozsáhlé krádeže zrcátek z automobilů zaparkovaných u jednoho z autosalonů v Brně. Neznámý pachatel se měl zaměřit na dražší modely vozidel, u kterých jsou k mání různé vychytávky, jako je třeba sledování mrtvého úhlu. Police v souvislosti s případem pátrá po muži, kterého zachytila bezpečnostní kamera.

Krádeže zrcátek z aut v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Zloděj podle policie odmontoval vnitřní části zpětných zrcátek ze zaparkovaných nových vozů u autosalonu.

„Zrcátek bylo celkem devatenáct. Vybíral si dražší modely, které mají různé technologie, jako sledování mrtvého úhlu nebo automatické ztmavování. Není proto velkým překvapením, že škoda převýšila čtvrt milionu korun,“ informoval v pondělí o případu mluvčí policie David Chaloupka.

Foto: Policie ČR

Krádeže zrcátek z aut v Brně

Kriminalisté při vyšetřování pracují s kamerovým záznamem, na kterém je vidět muž pohybující se v době krádeže mezi vozy.

„Zachycené je také to, jak manipuluje se zrcátky. Kriminalistům se však nedaří zjistit, o koho se jedná. Obrací se proto na veřejnost s žádostí o pomoc při jeho ztotožnění. Pokud muže na záznamu poznáváte, volejte linku 158,“ dodal mluvčí.

Zloděj očesal nová policejní auta v areálu Škody Mladá Boleslav

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám