Hlavní obsah

Sebral octavii a při šílené jízdě naboural pět aut, pak uprchl

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nebezpečnou jízdou kradenou octavií se zabývají od nedělního večera pražští policisté. Řidič během jízdy z Jarova na Žižkov naboural pět aut, pak zaparkoval a utekl. Muži zákona žádají svědky agresivní jízdy, aby se přihlásili policii.

Foto: Policie ČR

Policie hledá svědky, kteří viděli černou octavii a jejího řidiče.

Článek

Škoda Octavia černé barvy zmizela majitelce kolem 22. hodiny z Karlína, konkrétně z křižovatky ulic Březinova a Sovova. O chvíli později zloděj jel po ulici Koněvova a zřejmě kvůli vysoké rychlosti postupně naboural zaparkovanou felicii a fabii.

„Po nehodě následně vjel na tramvajový pás, kde narazil do ocelového zábradlí. S octavií ale dále pokračoval v protisměru a poškodil zaparkovaný vůz fabia, pak BMW a renault. Neznámý řidič nakonec auto odstavil v ulici Nad Ohradou a z místa utekl,“ konstatovala mluvčí policie Jana Rösslerová.

Škodu policisté vyčíslili na 250 tisíc korun, po řidiči stále pátrají a prosí zároveň svědky nehod, aby se přihlásili na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám