Hlavní obsah

Sebevrah u ministerstva zdravotnictví po sobě nenechal žádný dopis

Právo, rav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Padesátiletý muž, který se ve čtvrtek večer zastřelil ranou do hlavy přímo u vchodu do sídla ministerstva zdravotnictví na pražském Palackého náměstí, nezanechal na místě podle informací Práva žádný dopis na rozloučenou, který by objasnil motiv jeho jednání.

Před budovou ministerstva zdravotnictví našli mrtvého muže a u něj zbraňVideo: Aktu.cz

 
Článek

Informaci o tom, že muž spáchal sebevraždu, už ve čtvrtek v noci potvrdila mluvčí pražských policistů Eva Kropáčová.

„Policisté na místě zajistili střelnou zbraň, kterou poslali k dalšímu zkoumání. Vzhledem k tomu, že se jedná o sebevraždu, s ohledem na rodinu a všechny pozůstalé už se k případu nebudeme dále vyjadřovat,“ řekla v pátek Právu Kropáčová.

Padesátiletý muž se střelil do hlavy přímo před vchodem do sídla ministerstva zdravotnictví

Krimi

Odmítla také sdělit, co muže k jeho činu vedlo, nicméně podle důvěryhodného zdroje Práva ani policisté na místě příčinu sebevraždy nezjistili, protože dotyčný u sebe neměl žádný dopis s vysvětlením svého tragického kroku.

Foto: Jiří Forman, Aktu.cz

Nález mrtvého muže před budovou ministerstva zdravotnictví na Palackého náměstí v Praze

Podle zjištění redakce muž ve čtvrtek krátce po devatenácté hodině vystoupil z tramvaje na zastávce Palackého náměstí v centru Prahy a rovnou zamířil ke vchodu blízko stojící budovy ministerstva, kde dokonal svůj čin.

„Policie nás v této věci požádala o součinnost a vyžádala si od nás kamerové záběry z okolí budovy, které jsme jí poskytli,“ doplnila k tomu v pátek mluvčí resortu zdravotnictví Barbora Peterová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám