Hlavní obsah

Sanitka mířící s pacientem do nemocnice se na Vinohradech srazila s autem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik zraněných si vyžádala v noci na pondělí nehoda sanitky záchranné služby s osobním vozem v Praze na Vinohradech. Oba vozy skončily po nehodě na chodníku.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční nehoda záchranné služby v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Ke střetu došlo půl hodiny před nedělní půlnocí na křižovatce ulic Kladská a Korunní. Podle prvotních informací jela sanitka středočeské záchranné služby po hlavní silnici, s největší pravděpodobností se zapnutými majáky. Mířila totiž s pacientem do nemocnice. Osobní vůz vjel před sanitku, která narazila do jeho pravé boční části. Obě auta pak narazila do popelnic a skončila na přilehlém chodníku.

Na místo vyrazili pražští záchranáři, kteří převezli do nemocnice zraněného řidiče osobního vozu i zraněné záchranáře. Do nemocnice pak museli převézt i původně převáženého pacienta.

Přivolaní hasiči zajistili místo nehody a u vozidel provedli protipožární opatření. Přesnou příčinu nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám