Hlavní obsah

Rybář v Plzni našel mrtvolu ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Tělo ženy středního věku nalezl rybář ve středu na břehu Košutského jezírka v Plzni. Když se ujistil, že žena je mrtvá, přivolal hasiče a policii. Příčina její smrti není zatím jasná, kriminalisté však mj. prověřují verzi, že žena skočila z asi 15metrové skály, která ční nad jezírkem.

Foto: Občanské sdružení Tradice Bílých Karpat

Na jarmarku se představí řada řemeslníků.

Článek

Rybář vypověděl, že si nejprve všiml bundy v křoví. Přišel proto blíž a zjistil, že se jedná o tělo ženy. Měla na sobě zimní oblečení a kousek od ní ležela kožená taška.

"Policie přijala oznámení o nálezu mrtvoly v 11:49 hod. Na místě policisté našli kabelku, ve které byly kromě dalších osobních věcí také doklady. Podle dokladů se jednalo o 56letou ženu, která měla trvalé bydliště na Příbramsku, " potvrdil mluvčí plzeňské policie Petr Kovář.

Později přivolaná soudní lékařka mrtvolu ohledala. Žena však na první pohled neměla zranění způsobená například násilným trestným činem. "Lékařka se nemohla na místě vyjádřit k příčině smrti ani k době úmrtí, proto byla nařízena soudní pitva," dodal Kovář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám