Hlavní obsah

Rybář upadl u řeky do bezvědomí. Probral se bez mobilu, řetízku i hodinek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muže, který asi bude vědět nejvíc o tom, jak jednašedesátiletý invalidní důchodce přišel při rybaření u Dyje v Břeclavi o cennosti, hledají policisté. Jedná se o případ z konce letošního července a aktéra případu mají policisté na záběrech kamer.

Muž, se kterým policie potřebuje hovořitVideo: Policie ČR

 
Článek

„Invalidní důchodce rybařil u řeky Dyje. Přišel k němu neznámý muž ve středních letech hovořící slovensky a dal se s ním do řeči. Povídali si asi půl hodiny, poté muž řekl, že si musí odskočit, a poodešel kousek dál,“ popsala začátek případu policejní mluvčí Andrea Cejnková.

V tu chvíli rybář upadl do bezvědomí, a když se po čase probral, marně hledal hodinky, mobilní telefon a řetízek s přívěskem. Celková hodnota věcí je asi osm tisíc korun. Okradený proto vyrazil na policejní služebnu, popsal, co si pamatoval, a dodal, že jej bolí hlava.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž

Viditelné zranění neměl a lékařské ošetření nechtěl. Tentýž den ale nakonec v nemocnici skončil, vyšetření prokázalo, že měl krvácení do mozku a prodělal lehkou mozkovou příhodu. Policisté, kteří případ řeší, hledají muže, kterého zachytily kamery.

Převaděč s Turky ujížděl policii na Břeclavsku. Daleko nedojel

Krimi

Na místě byl s poškozeným muž mezi třiceti a čtyřiceti lety, vysoký kolem 175 centimetrů. Má potetované obě ruce a levou nohu, viditelně zjizvené zápěstí a staré jizvy na rukou. V době události byl oblečený v zeleném tričku a žlutých kraťasech s potiskem, měl u sebe červenou ledvinku. Veškeré informace o totožnosti lze sdělit na tísňovou policejní linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám