Hlavní obsah

Rvačku u Plzně utnul nůž, těžce zraněný muž skončil v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blovice

Po útoku nožem skončil v pátek večer v nemocnici 42letý muž z Plzeňska. Podle zjištění Práva byl jedním z aktérů rvačky, která se strhla nedaleko náměstí v Blovicích. Muže podezřelého z napadení policie zadržela v sobotu ráno.

Foto: Mapy.cz

Ulice 5. května v Blovicích

Článek

Incident se stal krátce před 19. hodinou v ulici 5. května poblíž Masarykova náměstí v Blovicích v okrese Plzeň-jih. Podle prvotních informací se mělo servat několik lidí.

„Jednoho muže záchranná služba odvezla s bodným poraněním do nemocnice, dalšího ošetřila na místě,“ uvedl v sobotu mluvčí policie Ondřej Hodan.

Mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová upřesnila, že zdravotníci zraněného muže ve velmi vážném stavu přepravili na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice.

Policisté následně zjistili, že jeden z mužů měl použít při potyčce nůž a z místa utéct. „Během pátrací akce byl podezřelý ráno zadržen. V tuto chvíli probíhají úkony trestního řízení,“ upřesnil Hodan s tím, že všichni aktéři jsou české národnosti.

Policejní mluvčí rovněž zmínil, že podle původních informací mělo k incidentu dojít u kulturního domu, což se ale nakonec nepotvrdilo. Nepřesnost podle Hodana vznikla při počáteční komunikaci s operačním střediskem policie. Dějiště incidentu v ulici 5. května je nedaleko kulturáku, přičemž obě místa jsou rovněž v blízkosti zmíněného náměstí.

Výtržník v Ostravě skoro ubodal muže, který ho okřikl kvůli nočnímu klidu

Krimi

Reklama

Související témata:
Kulturní domy

Výběr článků

Načítám