Hlavní obsah

Roztoužený mladík na jihu Čech překvapil v ložnici rodiče dívky, čeká ho soud

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Před soudem za porušování domovní svobody se bude muset hájit dvacetiletý muž z Českobudějovicka. Zatoužil v noci na pondělí po dívce a rozhodl se, že ji překvapí. Vešel do domu na okraji města otevřenými dveřmi a vydal se do pokojů. Postával v ložnici rodičů, kteří na něj nakonec zavolali policisty.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Novinky o případu informoval mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura. „Muž chtěl navázat citový vztah s dívkou. Prošel mnoha místnostmi, až dorazil do ložnice majitelů domu. Ti mu řekli, ať odejde. Mladík je nakonec poslechl,“ popisoval neobvyklý případ Bajcura.

Následně však rodiče zavolali policisty, kteří mladíka vypátrali v blízkém okolí domu. Byl pod vlivem alkoholu. Policisté ho proto převezli na služebnu pohotovostního oddělení, kde vystřízlivěl.

Za porušování domovní svobody mu hrozí až dva roky vězení. Zda je mladík s dívkou v milostném vztahu, policejní mluvčí neupřesnil.

Slídil pronásledoval ženu Hodonínem až domů, policie hledá vysokého mladíka

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám