Hlavní obsah

Rodina ženy, která se synem zemřela v Krkonoších: Žádný obřad nebude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodina mrtvé 40leté ženy, která podle policie zabila tříletého syna v Krkonoších a pak sebe, si nedovede vysvětlit její chování. Deníku Blesk to řekla matka zemřelé ženy s tím, že rodina nechystá žádný smuteční obřad.

Třetí den pátrání po ženě s tříletým dítětem v KrkonošíchVideo: Bez zdroje

 
Článek

Matka zemřelé ženy a babička malého chlapce žije v Českých Budějovicích. Podle jejích slov pro Blesk musela být její dcera ve špatném stavu, když udělala takový čin. „Žádný obřad nebude,“ doplnila s tím, že její manžel je na tom zle. Smuteční rozloučení nechtějí údajně ani další členové rodiny: „Chceme to v tichosti uzavřít,“ uzavřela matka.

Zmizení dvojice oznámil v pátek 30. prosince otec dítěte a ženin partner na policejním oddělení v Libčicích nad Vltavou u Prahy. Ve stejný den o něm informovala také majitelka penzionu, kde byla žena s dítětem ubytovaná. Právě v pátek jim měl končit pobyt v penzionu, který začal 25. prosince.

Následně se rozjelo pátrání, podle soudního znalce však tou dobou už byla žena i chlapec po smrti – zemřít měli 28. prosince. CNN Prima News uvedla, že matka měla během výletu na Růžovou horu chlapce uškrtit a potom se v lese oběsit.

Před smrtí sešla se synem do hustého lesa. Něco takového nepamatuji, říká k tragédii v Krkonoších záchranář

Krimi

Pokud vyšetřování potvrdí, že vraždu dítěte spáchala žena, policie případ odloží, protože nelze stíhat osobu zemřelou. Podle informací Práva měl mezi ženou a jejím partnerem, jenž na horách nebyl, probíhat spor o dítě, který projednával Okresní soud Praha-západ.

Foto: David Taneček, ČTK

Členové horské služby pátrali v okolí Růžové hory

Smrt matky se synem v Krkonoších: Rozšířená sebevražda

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám