Hlavní obsah

Rodina vypsala odměnu milion korun na dopadení pachatele loupežné vraždy v Praze

Praha

Pražští kriminalisté se v úterý obrátili na veřejnost při vyšetřování loupežné vraždy, která se stala na konci roku 2019. Nepotvrdila se jim totiž původní stopa, zveřejnili proto fotografie z případu s tím, že rodina zavražděného vypsala odměnu jeden milion korun.

Muž, který vybíral z karty zemřelého, a odcizené věciVideo: Policie ČR

 
Článek

Úkladná vražda se podle policie stala předloni 21. prosince v Praze-Stodůlkách. Neznámý pachatel tam zavraždil 51letého muže ruské národnosti u něj doma. Následně mu sebral cennosti, mezi nimi prsteny, přívěsky nebo dýku.

Krvavá rvačka v centru Prahy byla pokus o vraždu, obvinila policie cizince

Krimi

„V rámci práce na případu kriminalisté prověřovali konkrétní stopu, která se však v minulých dnech nepotvrdila, a proto se nyní obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Policie by přivítala informace k odcizeným věcem, které mohou být důležitým pojítkem jak k zadržení pachatele, tak k muži, který krátce po činu zneužil platební kartu zavražděného. Informace přijme linka 158 nebo policisté na čísle 731 553 125.

„Rodina zavražděného muže vypsala odměnu jeden milion korun za informace, které povedou k dopadení pachatele,“ upozornil Daněk.

Foto: Policie ČR

Muž, který měl vybrat peníze z platební karty.

Foto: Policie ČR

Věci, které patřily zavražděnému muži.

Foto: Policie ČR

Věci, které patřily zavražděnému muži.

Foto: Policie ČR

Věci, které patřily zavražděnému muži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám