Hlavní obsah

Řidičku přemohl mikrospánek, auto se převrátilo do lesa

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Suchdol

Nehodu dvaadvacetileté řidičky vyšetřují policisté na Prostějovsku, kde žena havarovala v lese, když se o ni zřejmě pokoušel spánek za volantem. Žena vyjela ze silnice a vrazila do stromu. Řidička se zranila, ošetření si ale dokázala zajistit sama.

Foto: Policie ČR

Nehoda řidičky na Prostějovsku

Článek

Nehoda se stala v sobotu před osmou hodinou ráno, řidička jela ve Škodě Octavia na silnici mezi Ptenským Dvorkem a Suchdolem na Prostějovsku.

„V lesním prostoru cesty, dle svých slov zřejmě vlivem mikrospánku, ztratila nad vozidlem kontrolu. Neovládané vozidlo vyjelo vpravo mimo vozovku, kde narazilo do pařezu,“ popsal nehodu v pondělí mluvčí policie František Kořínek.

Auto se pak převrátilo a ještě vrazilo do stromu. „Žena při dopravní nehodě utrpěla zranění, se kterým si sama zajistila lékařské ošetření,“ upřesnil mluvčí.

Dechová zkouška vyloučila u řidičky alkohol, škodu vyšetřovatelé vyčíslili na 50 tisíc korun. „Přestupek policisté vyřešili na místě uložením pokuty,“ dodal Kořínek.

Reklama

Výběr článků

Načítám