Hlavní obsah

Řidička se s autem zasekla na kolejích v tunelu na Barrandově, ven ji tahala tramvaj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilá řidička osobního auta vjela na pražském Barrandově na tramvajovou trať a po kolejích ujela několik stovek metrů. Dojela až k tunelu, kde se zastavila. Auto vyprošťovali hasiči pomocí tramvaje, na místě zasahovala i policie.

Auto v tuneluVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Za zablokovanými tramvajemi a tratí z Hlubočep na Barrandov uvázla řidička malé hondy, která z neznámého důvodu najela na koleje. Podle informací Novinek vjela do kolejí u zastávky Geologická, odkud pokračovala dál.

Zastavila se zhruba po půl kilometru po vjezdu do tunelu u tramvajové zastávky K Barrandovu. „Na Barrandově vyprošťujeme osobní auto, uvázlé na tramvajovém pásu,“ popsali hasiči na síti X. K vyproštění použili prázdnou tramvaj číslo 20 a vůz odtáhli.

Mluvčí pražské policie Richard Hrdina uvedl, že se případem zabývá dopravní policie „Řidičce jsme na místě naměřili 1,5 promile alkoholu v dechu. Věc šetříme jako dopravní nehodu, policisté zjišťují všechny příčiny a okolnosti,“ dodal Hrdina.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Řidička se zasekla v tramvajovém tunelu

Chodec skončil s těžkým zraněním v nemocnici po střetu s tramvají v Praze

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám