Hlavní obsah

Řidička se třemi promile narážela v Praze do zaparkovaných aut

Novinky, ok, for

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silně opilá žena nabourala v pondělí odpoledne dvě zaparkovaná auta v Praze. Od nehody se pak pokusila ujet, policisté ji ale zadrželi. Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilá řidička nabourala několik autVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Žena nabourala vozidla v ulici Průběžná v Praze 10 a následně pokračovala v jízdě do ulice V Korytech. Jejího poškozeného auta si ale všimla protijedoucí policejní hlídka, která za ní okamžitě vyrazila. Řidička na signál k zastavení nereagovala a odjela od semaforu, kde stála na červenou. Pomohlo až další zastavení, kdy k ní přispěchal policista a otevřel dveře od auta.

Štěstí měla podle zjištění Novinek řidička nabourané škody, která chvíli před kolizí z auta vystoupila spolu se svými dětmi. V místě nehody pak řídila dopravu hlídka cizinecké policie.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Řidička měla téměř tři promile

„Řidička se podrobila dechové zkoušce, která byla pozitivní a ukázala hodnotu 2,99 promile alkoholu v dechu,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Policisté ženu zadrželi, je podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám