Hlavní obsah

Řidička se ohlédla za psem, zdemolovala vůz i svodidla a zastavila Pražský okruh

Novinky, jap
Praha
Aktualizováno

Řidička Škody Fabia se ve čtvrtek odpoledne přestala věnovat řízení a ohlédla se za svým psem na zadním sedadle. Kvůli malé chvilce nepozornosti zdemolovala svodidla i svoje auto. Záchranáři ji po nehodě převezli do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička nabourala u R1 do svodidel a lampyVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v ulici K Barrandovu v Praze, poblíž sjezdu z Pražského okruhu. Řidička fabie jela směrem na Barrandov, když se v autě ohlédla za svým psem a nabourala do svodidel.

„Při nehodě bylo zdemolováno zhruba 10 metrů svodidel, vůz navíc narazil do lampy veřejného osvětlení,“ uvedli hasiči.

Ženu nejprve ošetřovali policisté, poté ji předali do rukou záchranářů. Ti ji transportovali do nemocnice. Pes podle dostupných informací z nehody vyvázl bez zranění.

„Pomocí sorbentu jsme zasypali uniklé provozní kapaliny. Automobil jsme zajistili proti požáru a pomocí speciální vany jsme odchytávali unikající pohonné hmoty,“ řekl na místě velitel zásahu.

Kvůli nehodě byla doprava svedena do jednoho jízdního pruhu. Prakticky okamžitě se tak vytvořily kolony na Pražském okruhu, a to v obou směrech. Do kolony pomalu jedoucích vozidel pak na Pražském okruhu u Jinočan naboural další řidič, který poškodil další dvě auta. I zde museli zasahovat hasiči a policisté, nehoda se však naštěstí obešla bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám