Hlavní obsah

Řidička prolomila parkovací závoru, pak přistála v kolejišti. Dechovou zkoušku odmítla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Těžko uvěřitelný výkon předvedla jednapadesátiletá řidička v Plzni. Napřed zlikvidovala parkovací závoru a chvíli poté se místo na silnici trefila na tramvajový pás, kde naštěstí její jízda skončila. Je otázka, na kolik se na jejím výkonu podepsal alkohol či drogy, neboť dechovou zkoušku odmítla.

Foto: Policie ČR

Divoká jízda zřejmě opilé řidičky po Plzni skončila v tramvajovém kolejišti.

Článek

Žena za volantem Volkswagenu Passat nejprve překvapila na parkovišti před obchodním centrem Plaza. Při vyjíždění najela k závoře určené pro vjezd, a když se neotevřela, jednoduše ji prorazila.

„Došlo i k poškození předního čelního skla na jejím vozidle,“ upozornila policejní mluvčí Dagmar Brožová. Dáma se nedala odradit, jenže ujela sotva pár stovek metrů a při odbočování do čtyřproudové Přemyslovy ulice nezatočila na vozovku, nýbrž na středový tramvajový pás. Dál to nešlo, auto se zaklínilo v kolejišti.

Kolik měla promile, není zatím jasné, dechovou zkoušku odmítla, přistoupila nicméně na odběr krve. „Celková škoda, kterou řidička způsobila, byla vyčíslena na 115 tisíc korun,“ doplnila Brožová s tím, že nehodu vyšetřují policisté z plzeňského dopravního inspektorátu a hledají případné svědky.

Jsem na pohodu, tvrdila policii na Náchodsku opilá řidička s dětmi v autě

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám