Hlavní obsah

Řidička nehodu nepřežila, půlroční dítě těžce zraněno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIŘICE

Jeden lidský život a tři zraněné si v pátek ráno vyžádala srážka osobního vozidla s dodávkou u Jiřic na Nymbursku. Na místě zemřela devětadvacetiletá řidička Škody Felicia a půlroční dítě utrpělo těžké zranění.

Foto: Stanislava Dvořáková

Velké jakoby sněhové koule s napodobením ledových krápníků přizdobily ulice středu města.

Článek

"Dva muži v dodávce Ford Tranzit vyvázli s méně závažnými zraněními," řekl zástupce nymburského policejního ředitele Jaroslav Novák. Nehoda se stala kolem osmé ráno na silnici druhé třídy mezi Jiřicemi a Benátkami nad Jizerou na rozhraní Nymburska a Mladoboleslavska. Vozy se střetly čelně, škodovka skončila po nárazu napůl v příkopu.

Záchranáři zraněné dítě letecky přepravili do nemocnice v Praze, oba zranění z dodávky skončili v mladoboleslavské nemocnici. Policie příčinu nehody a pravděpodobného viníka zatím neupřesnila. Silnici dočasně uzavřela kvůli dalšímu vyšetřování a motoristy v Jiřicích odklání ve směru na Lipník. Podle Nováka se v místě nehody ráno střídal déšť se sněhem, vozovka místy namrzala.

Výběr článků

Načítám