Hlavní obsah

Řidička na Vyškovsku převrátila svůj fiat na střechu rovnou do potoka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bučovice

Na rovném a přehledném úseku hlavního tahu z Brna na Uherské Hradiště nezvládla v sobotu odpoledne řízení šestapadesátiletá řidička. Se svým fiatem totiž vyjela poblíž Bučovic na Vyškovsku ze silnice a auto převrátila na střechu rovnou do potoka. Řidičku a jejího spolujezdce převezli záchranáři do nemocnice, auto musel z potoka vytáhnout hasičský jeřáb.

Foto: HZS Jihomoravského kraje, Novinky

Auto skončilo v po nehodě v potoce

Článek

K nehodě došlo poblíž odbočky na Letonice. Podle policejního mluvčího Bohumila Maláška stál za nehodou podle prvotního šetření nesprávný způsob jízdy. „Řidička měla negativní test na alkohol. Ona i její spolujezdec byli převezeni do vyškovské nemocnice. Jejich zranění by ale neměla být vážnějšího charakteru,“ řekl Malášek.

Foto: HZS Jihomoravského kraje, Novinky

Auto skončilo v po nehodě v potoce

Přivolaní hasiči zajistili, aby z auta neunikly žádné provozní kapaliny do potoka. Auto pak muselo z příkopu vytáhnout speciální hasičské vyprošťovací vozidlo. Policisté odhadli škodu asi na sedmdesát tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám