Hlavní obsah

Řidiči kamiónu se nepodařilo předjet mladou ženu, tak jí rozbil auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

S agresivním řidičem se v pondělí setkala mladá řidička na Liberecku poté, co se mu zřejmě nelíbil způsob její jízdy. Muž ji při čekání na červené napadl slovně a následně poškodil její vozidlo páčidlem. Policie po pachateli pátrá.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Devatenáctiletá řidička s čerstvým řidičským průkazem v pondělí ráno projížděla z Heřmanic na Liberec, když ji dojel řidič kamiónu. Ten se ji snažil asi pět minut předjet, což se mu ale nepodařilo.

„Řidička musela ve Lvové, kde právě probíhají stavební úpravy a provoz je tu regulován semaforem, zastavit na červenou. To v tu chvíli ještě netušila, jaké nebezpečí jí hrozí,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Rozčilený řidič kamiónu vystoupil z vozu a začal ji vulgárně urážet a tvrdit, že na něj ukázala prostředníček. To se ale podle ženy nestalo. Řidič proto vzal páčidlo, kterým udeřil do dveří auta.

„Mladá žena naštěstí zachovala chladnou hlavu a z auta vůbec nevystoupila. Jakmile se kolona na semaforech zase rozjela, pokračovala v jízdě dál. Je nutné dodat, že se jí v této situaci vůbec nikdo nezastal, a to v koloně stála čtvrtá v pořadí,“ doplnila mluvčí policie.

Policisté po agresorovi pátrají a podezírají ho z trestného činu poškození cizí věci a výtržnictví. Škoda na vozidle audi byla na místě odhadnuta na 25 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám