Hlavní obsah

Řidiči bourali na D1 na vylitém tuku z kafilerie

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava
Aktualizováno

Dopravu na dálnici D1 komplikují dvě nehody na 163. kilometru směrem na Prahu u Velké Bíteše. Provoz je možný jedním pruhem, tvoří se kolony. Vozovka v místě je kluzká, vysypal se tam náklad z kafilerie. Zranili se čtyři lidé.

Foto: Policie ČR

Vyteklý živočišný tuk a zbytky uhynulých zvířat.

Článek

„V místě nehody se na vozovku vylil kafilerní tuk, následkem toho se srazilo pět vozidel a zranili se čtyři lidé. Hasiči pomáhají s ošetřením záchranné službě,“ řekla mluvčí hasičů Petra Musilová. Nehoda se stala kolem sedmé hodiny ráno na 163. kilometru.

"Kamión zastavil, ale z důvodu kluzké vozovky se srazilo pět osobních aut a dodávka. Nehody si vyžádaly čtyři lehce zraněné, které záchranná služba převezla do nemocnice v Brně," řekla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Policie ČR

V následných nehodách bouralo šest vozidel.

Problémy s kolonami byly také na souběžné silnici II/602 mezi Domašovem a Velkou Bíteší. "Na tuto silnici se řidič snažili sjíždět a tím objet uzavřený úsek dálnice D1. Na místě proto řídila provoz policejní hlídka a kolony se postupně rozjely," dodala policejní mluvčí.

Následky havárie odklízeli hasiči se specializovanou firmou. Nehodu vyšetřuje policie.

Foto: Policie ČR

V následných nehodách bouralo šest vozidel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám