Hlavní obsah

Řidiče dohnalo svědomí. Odvolal výmluvu na zloděje a přiznal, že sjel do řeky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Zřejmě pod tíhou svědomí se přišel přiznat 29letý řidič k dopravní nehodě, která se stala v neděli v Náchodě. Policisté tam změřili auto, které pak začalo ujíždět. Jeho cesta skončila v řece Metuji. Majitel a řidič v jedné osobě původně tvrdil, že mu auto někdo ukradl.

Změřený řidič dojel do řekyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Muž, který nejprve oznámil krádež vozidla policistům, se nyní přiznal, že právě on řídil vozidlo, které havarovalo do řeky,” informovala mluvčí policie Šárka Pižlová.

Řidič před policií ujížděl Náchodem. Auto utopil v řece a utekl

Krimi

Policisté následně zjistili, že muž měl v době jízdy zákaz řízení a neměl řidičský průkaz. Pod vlivem alkoholu neřídil, protože policisté u něj provedli dechovou zkoušku, když jim po nehodě přišel nahlásit údajnou krádež.

Pluh zachytil na Prachaticku ženu vystupující z auta, na místě zemřela

Krimi

Případ dostane na stůl správní orgán, u kterého mu hrozí pokuta až 50 tisíc korun a zákaz řízení až na dva roky.

Nehoda se stala v neděli poté, co auto v Náchodě změřila hlídka. Řidič jel 80 km/h a zastavit odmítl. Jeho jízda skončila v řece, posádka však v autě nebyla. Po chvíli se na místo dostavil majitel a tvrdil, že mu auto někdo ukradl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám