Hlavní obsah

Řidič zval děti na Hluboké do svého vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hluboká nad Vltavou

Strážníci v Hluboké nad Vltavou upozorňují veřejnost na řidiče, který v minulých dnech zval do svého sportovního vozu děti a ptal se jich na jména. Zatím mají svědectví maminek, kterým jejich děti podobné zkušenosti popsaly.

Foto: Mapy.cz

Zastávky MHD U Pulců a Barborka v Hluboké nad Vltavou

Článek

„Obdrželi jsme v minulých dnech dvě oznámení od maminek, jejichž děti jim sdělily, že u nich měl na zastávce U Pulců a zastávce Barborka zastavit muž ve žlutém sportovním vozidle. Prý dětem nabízel svezení a ptal se jich, jak se jmenují,“ potvrdil ve čtvrtek Právu zástupce vrchního velitele hlubockých strážníků Patrik Brožek.

Zatím neznámý řidič zval děti do svého vozu v pátek 27., v pondělí 30. a v úterý 31. října. Strážníci z oznámení zjistili, že se jedná o žlutý sportovní vůz.

„Přesnější popis zatím nemáme, ale na tento typ se zaměřujeme i v rámci hlídek,“ zmínil Brožek.

Městští policisté také doporučili rodičům, aby své děti poučili. Uvádějí i číslo na hlídku 774 728 009 s tím, že by jej měly děti mít uložené ve svém mobilním telefonu.

„V tomto případě se jedná především o prevenci. Je lepší řadě situací předcházet než nic nedělat. Je důležité, aby veřejnost byla informována o možném nebezpečí,“ dodal strážník.

Policie obvinila ze zneužívání chlapců v oddílu na Ostravsku už druhého vedoucího

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám