Hlavní obsah

Řidič zabil v pražských Kyjích chodce, z místa nehody ujel

Novinky, jap
Praha
Aktualizováno

Zatím neznámý řidič srazil v úterý večer v pražské městské části Kyje chodce a z místa nehody ujel. Sražený muž na místě zemřel.

BEZ KOMENTÁŘE: Neznámý řidič srazil v Kyjích chodce a ujelVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce před půlnocí v Kališťské ulici. Lidé v okolních domech slyšeli ránu, a tak se vyběhli podívat ven, co se stalo. Podle informací Novinek se místní snažili muže na silnici resuscitovat, jejich snaha byla ale marná.

Přivolaný lékař mohl pouze konstatovat smrt. Jeden ze svědků na místě uvedl, že po hlasité ráně viděl osobní auto, jehož řidič zhasl světla a rychle ujížděl z místa pryč.

Nehodu vyšetřují kriminalisté. Pátrají po řidiči osobního vozu, ale také zjišťují totožnost mrtvého muže. Ten u sebe neměl žádné doklady.

Policisté podle mluvčího policie Tomáše Hulana musí zjistit, jestli chodec vstoupil projíždějícímu autu do cesty, nebo jestli šel po okraji cesty a vozidlo ho srazilo. Mohl také ležel na komunikaci, řidič ho neviděl a přejel. "Je spousta variant, které jsou ve hře," řekl ČTK Hulan.

Ulice byla kvůli vyšetřování na dvě hodiny uzavřena.

Policii by pomohli případní další svědci, kteří mohli vidět nejen nehodu samotnou, ale také ujíždějící vozidlo nebo jeho řidiče.

Reklama

Výběr článků

Načítám