Hlavní obsah

Řidič vytlačil ze silnice hasičskou cisternu, převrátila se na bok

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestou k požáru havarovala v úterý odpoledne u Soběhrd na Benešovsku hasičská cisterna. Hasiče měl podle svědků vytlačit řidič černého osobního vozu, který z místa odjel.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda hasičské cisterny na BenešovskuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici č. 110 mezi Soběhrdy a Benešovem. Dvě hasičské cisterny mířily k požáru na dálnici D1. Proti druhé cisterně se ale v protisměru vysokou rychlostí vyřítilo tmavé osobní auto.

Řidič cisterny zabránil čelní srážce tím, že strhl řízení a havaroval mimo silnici. Cisterna se pak převrátila na bok. Posádka naštěstí vyvázla bez zranění.

Řidič tmavého auta, aniž by zastavil, z místa odjel. Dopravní policisté, kteří nehodu vyšetřují, po něm nyní pátrají. Pomoci by mohl také kamerový záznam, který má policie k dispozici.

Z cisterny museli hasiči nejprve odčerpat vodu. Poté ji zpět na silnici vyprostily dva vyprošťovací speciály. Silnici byla na zhruba 20 minut uzavřená v obou směrech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám