Hlavní obsah

Řidič v převráceném autě našel mrtvolu

Právo, Milan Vojtek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Nepříjemné překvapení čekalo v neděli ráno na řidiče projíždějícího lesním úsekem silnice I/40 z Valtic do Břeclavi. Zaregistroval stopy, směrující pod cestu a pod silnicí pak vrak auta s mrtvým řidičem.

Foto: Policie ČR

Nehodu Saabu jeho řidič nepřežil

Článek

„Z vyšetřování havárie vyplynulo, že čtyřiačtyřicetiletý řidič jel s vozidlem Saab 9-5 šedé barvy ve směru z Valtic do Břeclavi. Po průjezdu přes železniční přejezd před levotočivou zatáčkou pravděpodobně ve vysoké rychlosti nezvládl řízení, plynule vjel mimo vozovku, kde se auto několikrát otočilo přes střechu a v lesním porostu zůstalo koly vzhůru,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Policisté, kteří okolnosti nehody šetří, žádají řidiče, kteří uvedeným místem v noci na neděli projížděli, o svědectví, případně kamerový záznam ze setkání s šedým vozem. Prověřují i místa, kudy automobil mohl projet před nehodou.

„Podle zatím známých informací se nehoda mohla stát v neděli v brzkých ranních hodinách.  Informace můžete sdělit na telefonní číslo břeclavských dopravních policistů 602 469 135 nebo na tísňovou linku 158,“ uvedl mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám