Hlavní obsah

Řidič v Praze převrátil BMW na střechu a zkomplikoval dopravu u Barrandovského mostu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravu mezi Barrandovským mostem a tunelem Mrázovka v Praze zkomplikovala v pondělí večer nehoda BMW. Řidič najel s autem na svodidla a převrátil se na střechu.

Nehoda BMW v Dobříšské ulici v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v Dobříšské ulici, na úrovni sjezdu do ulice Radlická v Praze 5.

„Řidič ze zatím neznámých příčin najel na svodidla a s vozidlem se následně převrátil na střechu. Policisté s mužem provedli test na alkohol s negativním výsledkem,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Richard Hrdina.

Řidička se s autem zasekla na kolejích v tunelu na Barrandově, ven ji tahala tramvaj

Krimi

Na místo vyjeli kromě policistů také hasiči a záchranáři. Dobříšská ulice, ve směru do tunelu Mrázovka, musela být na několik desítek minut zcela uzavřena.

„Na místo vyjela kromě záchranářské posádky také posádka s lékařem a inspektor. Muž měl štěstí a z hrozivě vypadající nehody vyvázl pouze s lehkým zraněním, se kterým byl po ošetření převezen do motolské nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Foto: Novinky

Nehoda BMW v Dobříšské ulici v Praze

BMW dostali zpátky na kola přivolaní hasiči, a to pomocí svého technického automobilu s hydraulickou rukou. Okolnosti nehody nadále prošetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám