Hlavní obsah

Řidič v Ostravě napíchl auto na zábradlí u tunelu

Právo, tom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Obrovské štěstí měla posádka fordu Focus při nehodě v Ostravě, která se stala v neděli 5. května po 14 hodině odpoledne. Jednatřicetiletý řidič, jenž ztratil kontrolu nad vozem, napíchl ford na zábradlí nad tunelem, kterým projíždějí tramvaje. Auto následně zůstalo viset na zábradlí, které zabránilo pádu vozu do kolejiště před projíždějící tramvaje.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Auto se napíchalo na zábradlí

Článek

Všechny tři osoby jedoucí ve Fordu Focus se při nehodě zranily. „Dva cestující z vozu dokázali vystoupit, třetího jsme museli z vozidla vyprostit pomocí hydraulických vyprošťovacích nástrojů,” popsal mluvčí Hasičské záchranného sboru Moravskoslezského kraje Petr Holub.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

V autě jeli tři lidé, všichni jsou zranění.

Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů a záchranáři, kteří si vyproštěnou osobu převzali do péče. „Hasiči následně zabezpečili propíchnutého forda proti vzniku požáru odpojením baterie a pomocí hydraulických nůžek a navijáku vozidlo ze zábradlí sundali,“ doplnil Holub.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Zábradlí zabodnuté v autě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám