Hlavní obsah

Řidič v Brně málem naboural hasičské auto. Hasiči ukázali video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nepozornost, nesledování provozu nebo naprostá ignorace dění kolem sebe. Tak se jeví počínání řidiče, který v těchto dnech nepochopitelně ohrozil brněnské hasiče spěchající k zásahu. Situaci bravurně zachránil řidič hasičského automobilového žebříku, který se osobnímu auto na poslední chvíli vyhnul.

Řidič bílého osobního auta málem narazil do spěchajícího hasičského vozu. Video: HZS Jihomoravského kraje, Novinky

 
Článek

Brněnští hasiči spěchali před několika dny po jedné z frekventovaných brněnských ulic, když tu náhle jedno z osobních aut, které míjeli, prudce vybočilo.

Řidič hasičského nákladního vozu situaci zvládl, jak ale zachytila palubní kamera, jeho komentář při vyhýbacím manévru obsahoval nejedno peprné slovo.

Hasiči při té příležitosti upozornili, aby řidiči nepolevili v pozornosti, když kolem nich projede jedno hasičské vozidlo.

„Sledujte provoz za sebou. Pokud kolem vás projíždějí vozidla jedoucí k zásahu, dobře se podívejte, jestli už nejede žádné další. Často totiž jede k události několik vozidel v různých rozestupech. Děkujeme,“ poprosili hasiči na sociální síti.

Převrácený kamion zablokoval Pražský okruh

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám