Hlavní obsah

Řidič usnul za volantem, auto se rozjelo a srazilo seniorku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní dopravní nehodu vyšetřují policisté v Českém Krumlově. V neděli nad ránem usnul řidič za volantem. Vůz se poté rozjel a srazil seniorku. Šofér byl pravděpodobně pod vlivem alkoholu či drog.

Foto: PČR Jihočeského kraje

Řidič usnul za volantem auta, které srazilo seniorku.

Článek

Událost se stala nad meandrem řeky Vltavy před čtvrtou hodinou ráno. „Přijali jsme oznámení, že řidič osobního vozidla Audi A6 srazil chodkyni v Rožmberské ulici. Muž se zastavil uprostřed silnice a usnul. Vůz přitom nechal nastartovaný,“ popsal událost policejní mluvčí Milan Bajcura.

Zanedlouho se z okolního domu přišla podívat 78letá žena, co se v ulici děje. „V tu chvíli se auto rozjelo proti ní. Nestačila už uskočit a vozidlo ji srazilo,“ uvedl mluvčí. Naštěstí jel kolem jiný řidič, který nehodu viděl, seniorce pomohl a přivolal záchranáře i policisty.

Podle informací deníku Právo utrpěla 78letá žena jen lehká zranění. Bajcura doplnil, že šofér audi se odmítl podrobit testu na alkohol i drogy.

Na Uherskohradišťsku se zřítil lehký letoun, dva muži utrpěli zranění

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám