Hlavní obsah

Řidič ujížděl policii po louce. Utíkaly před ním krávy i srna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

Další policejní honičku s řidičem, který má zákaz řízení, mají za sebou moravskoslezští policisté. Navíc byl šestačtyřicetiletý řidič zdrogovaný. Policii se snažil ujet s vozem bez registrační značky v Bystřici na Frýdecko-Místecku. Zkusil to i přes pole a louky, nakonec jej policisté zadrželi v lese.

Řidič ujížděl policii po louceVideo: Policie ČR

 
Článek

„Řidič nejprve přibrzdil, následně však sešlápl plyn a začal policistům ujíždět. Aby se strážcům zákona ztratil z dohledu, sjel s vozidlem několikrát i mimo pozemní komunikaci a snažil se ujet přes louky i pole. Jeho jízda skončila na travnaté ploše, kde vozidlo zastavil a dal se na úprk do přilehlého lesíku,“ líčila událost moravskoslezská policejní mluvčí Kateřina Kubzová.

Řidič po honičce na D1 uvázl v centru Brna, policejní auto už nepřetlačil

Krimi

Jak vyplývá ze zveřejněného videozáznamu, při pronásledování na louce se vyplašily krávy i srna u lesa.

Test u řidiče prokázal pozitivní výsledek na amfetamin. Navíc měl soudem zakázáno řízení všech motorových vozidel. Policie mu nezaregistrovaný vůz zajistila. Muž tvrdil, že ho koupil v zahraničí. Za maření výkonu úředního rozhodnutí řidiči hrozí až dva roky vězení.

Foto: Policie ČR

Auto ujíždělo po louce

Jde o druhý podobný případ během posledního týdne. Policistům se snažil ujet i řidič se zákazem řízení v Ostravě. Po dopadení se u něj v kufru auta našla varna drog.

Reklama

Výběr článků

Načítám