Hlavní obsah

Řidič u Vodňan zabil dva chodce a ujel, zřejmě byl opilý

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vodňany

Dva lidé zemřeli v noci na neděli po srážce s autem na silnici mezi obcemi Vodňany a Pražák na Strakonicku. Řidič, který byl zřejmě opilý, z místa nehody ujel. Policisté podezřelou osobu ráno vypátrali, nyní ji prověřují.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dva mrtvé chodce na silnici kolem druhé hodiny ráno nalezl řidič mlékařského vozu. Podle policistů se jedná o 26letou ženu a muže, jehož totožnost se zatím nepodařilo zjistit. Veřejnost proto prosí o pomoc. „Pokud někdo pohřešuje muže, který se měl v této lokalitě pohybovat, ať kontaktuje policii na lince 158,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Řidič od nehody ujel. Strážci zákona ale na místě nalezli indicie, které je ráno dovedly k soukromému pozemku. „Vozidlo, které se pravděpodobně nehody účastnilo a již bylo uklizeno, policisté zajistili. Kriminalisté také předpokládají, že řidič vozidla mohl být pod vlivem alkoholu,“ uvedl Matzner. Podezřelou osobu nyní policisté prověřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám