Hlavní obsah

Řidič nepřežil srážku tří aut na Uherskohradišťsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veletiny

Následky tragické nehody v úterý odpoledne řešili hasiči se záchranáři na Uherskohradišťsku, kde se srazila tři osobní auta. Jeden z řidičů střet nepřežil, další dva skončili v nemocnici. Nehoda se stala na silnici I/50, která spojuje Jihomoravský a Zlínský kraj se Slovenskem. Hlavní tah byl několik hodin uzavřený.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Uherskohradišťsku

Článek

Nehoda se stala po 13. hodině mezi obcemi Popovice a Veletiny, informovala v úterý mluvčí policie Milena Šabatová.

Podle vyšetřovatelů jel čtyřiatřicetiletý řidič vozidla značky Ford Focus od Uherského Brodu, když z dosud nejasných příčin přejel v táhlé pravotočivé zatáčce do protisměru. Následoval střet se šoférem Toyoty Yaris, načež po tomto nárazu byl ford odmrštěn na Peugeot Partner, který jel za toyotou.

„Třiašedesátiletý řidič toyoty utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Další dva řidiči byli se zraněním převezeni do nemocnice. Dechová zkouška u nich vyšla negativní,” upřesnila mluvčí.

Na místě zasahovali rovněž hasiči, kteří záchrance pomáhali s oživováním řidiče toyoty, informovala jejich mluvčí Lucie Javoříková.

Hromadná nehoda na Českokrumlovsku. Šest lidí se zranilo, jeden zemřel

Krimi

Hlavní tah na Slovensko policie na několik hodin kvůli likvidaci následků nehody a vyšetřování uzavřela a řidiče vedla na objízdné trasy. Provoz plně obnovila v podvečer.

„Okolnostmi nehody se zabývají kriminalisté společně s dopravními policisty,” dodala mluvčí policie.

Foto: HZS Zlínského kraje, .

Střet tří osobních aut jeden z řidičů nepřežil

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám