Hlavní obsah

Řidič na pervitinu ujížděl s tříletým synem strážníkům v Praze

– Praha
Novinky, kub

Osmadvacetiletého řidiče pod vlivem pervitinu a marihuany, navíc se zákazem řízení, zadrželi pražští strážníci, když jim ujížděl s tříletým synem a spolujezdcem. Než přišli strážníci k autu, přesedl si ve voze dozadu. Případ si převzala státní policie.

Strážníkům ujížděl zdrogovaný řidič s dítětemVideo: Městská policie Praha

 
Článek

Strážníci si muže za volantem všimli v neděli kolem 17.30 v Ravennské ulici. Věděli, že má zákaz řízení, protože s ním několik hodin před tím řešili jiný přestupek týkající se veřejného pořádku.

„Jakmile se řidiče pokusila hlídka zastavit, zrychlil, vjel do protisměru a ujížděl. Po krátké jízdě ale auto zastavil na chodníku. Než strážníci přišli k autu, přesedl si na zadní sedadlo k tříletému synovi,“ sdělila v úterý mluvčí policie Irena Seifertová s tím, že na místě spolujezdce seděl další muž.

Řidič se přiznal, že nemá řidičák kvůli zákazu řízení, a proto se snažil hlídce ujet. Podle mluvčí byl značně roztěkaný a byla z něj cítit marihuana.

Na zdrogovaného řidiče v Praze museli policisté střílet. Chtěl kousat

Krimi

„Orientační test na drogy ukázal pozitivní hodnoty na amfetamin. K tomu uvedl, že marihuanu kouřil ráno a před čtyřmi dny si aplikoval pervitin. Test na alkohol byl negativní,“ upřesnila Seifertová.

Na místo dorazila státní policie, která muže přepravila na služebnu. „O jeho syna se postaral spolujezdec, který ho následně předal matce,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám