Hlavní obsah

Řidič na Karvinsku zemřel po nárazu do stromu. Spolujezdkyně je těžce zraněná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragické následky má nehoda, k níž došlo v noci na pátek v Bohumíně na Karvinsku. Dvaatřicetiletý řidič osobního vozidla nezvládl řízení a vyjel mimo vozovku, kde narazil do stromu. Sám zemřel, spolujezdkyni se zraněními převezli do nemocnice.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo krátce po půlnoci. „Řidič osobního vozidla s  největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu silnice, vyjel mimo ni a narazil do stromu,“ uvedla mluvčí policie Daniela Vlčková.

Muž i žena byli ve voze po nehodě zaklíněni a vyprostit je museli přivolaní hasiči, informoval mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Řidič na Hodonínsku nezvládl řízení a vrazil do stromu. Na místě zemřel

Krimi

„Muž nejevil po nehodě známky života a svým poraněním podlehl ještě ve vozidle. Zasahující lékař již mohl pouze konstatovat jeho smrt,“ uvedl.

Šestadvacetiletá spolujezdkyně byla vážně zraněná, ale při vědomí. „Záchranáři ji ošetřili s poraněním hrudníku a horní končetiny. Poté byla přepravena do ostravské fakultní nemocnice,“ dodal Humpl.

„Průběh a příčiny dopravní nehody prověřují kriminalisté,“ doplnila Vlčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám