Hlavní obsah

Řidič na Českobudějovicku srazil dvě děti na přechodu pro chodce a ujel. Hledá ho policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihočeští policisté hledají bezohledného řidiče osobního auta, který ve čtvrtek srazil v Lišově na Českobudějovicku na přechodu pro chodce dvě děti a z místa ujel. Děti podle informací Novinek upadly na zem, nic vážného se jim ale naštěstí nestalo.

Foto: PČR - Jihočeský kraj

Lišovská třída 5. května, kde řidič děti srazil

Článek

„K události došlo 21. března před půl čtvrtou odpoledne v Lišově v ulici třída 5. května. Dosud neznámý řidič osobního auta jel ve směru od ulice Nová k náměstí Míru, kdy se zřejmě nevěnoval řízení a srazil dvě přecházející nezletilé osoby na vyznačeném přechodu pro chodce, poté z místa ujel,“ řekl mluvčí policie Milan Bajcura.

Děti po nárazu upadly na zem a byly v šoku. Nic vážného se jim ale naštěstí nestalo. Nehodu nahlásila policii matka jednoho ze sražených dětí.

Foto: PČR - Jihočeský kraj

Lišovská třída 5. května, kde řidič děti srazil

Policistům chybí záznamy z bezpečnostním kamer, protože v místě, kde řidič děti srazil, údajně žádné nejsou.

„Žádáme případné svědky události, kteří mohli průběh nehody nahrát na své palubní kamery motorových vozidel, aby kontaktovali jihočeskou policii či linku 158,“ žádá veřejnost mluvčí policie.

V autě jedoucím po D3 byly drogy, úřadoval psí šampion Button

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám