Hlavní obsah

Řidič na Brněnsku převrátil auto na střechu při ujíždění policejní hlídce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Auto na střechu převrátil v neděli ráno řidič, který zběsile ujížděl před policejní hlídkou. Policisté zjistili, že vozidlo, které chtěli zkontrolovat, je v pátrání. Řidič však na signalizaci k zastavení nereagoval a začal ujíždět.

Po honičce na Brněnsku s policejním vozem řidič havaroval.Video: Miroslav Homola, Novinky

 
Článek

„Poté, co havaroval, se zjistilo, že padesátiletý muž, který auto řídil, nemá v současnosti platný řidičský průkaz. Další okolnosti zjišťujeme,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Petr Vala.

Foto: Miroslav Homola, Novinky

Řidič, který prchal před policejní hlídkou, neměl platný řidičský průkaz.

Prchajícímu se při riskantní jízdě staly osudné zatáčky mezi obcemi Želešice a Hajany na Brněnsku, kterým se v tomto úseku říká „hajanská esíčka“.

Zde prchající dostal při předjíždění dalšího řidiče, kterého naboural, smyk a skončil s vozem Volkswagenem Golf na střeše.

Foto: Miroslav Homola, Novinky

Riskantní jízda skončila s autem na střeše. Řidič měl štěstí. Z havárky vyvázl bez zranění.

Havárka se obešla bez zranění. Na frekventovaném a vzhledem k nepřehledným zatáčkám nebezpečném úseku byl naštěstí ve svátečním dnu mírný provoz. Test na drogy a alkohol byl podle policie negativní.

Řidič BMW se chtěl při honičce vyhnout zastavovacímu pásu a havaroval

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám