Hlavní obsah

Pětasedmdesátiletý řidič, který na chodníku zabil malé dítě, je podezřelý z usmrcení z nedbalosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tatce (Kolínsko)

Pětasedmdesátiletý řidič, který při páteční nehodě v Tatcích na Kolínsku usmrtil tříleté dítě a druhé vážně zranil, stejně jako jejich matku, je podezřelý z usmrcení z nedbalosti a z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Příčinou nehody byl zřejmě mikrospánek, uvedla v sobotu v tiskové zprávě policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Řidič na Kolínsku zřejmě usnul, najel na chodník a smetl ženu se dvěma holčičkami. Jedna zemřelaVideo: Aktu.cz

 
Článek

Tragická nehoda se stala v pátek před 17:00, vůz Škoda Fabia vjel v obci na chodník a srazil maminku s dvěma malými holčičkami. Jednu z nich se záchranářům přes veškerou snahu nepodařilo oživit, druhá dívka a matka jsou vážně zraněné a do nemocnice je přepravily vrtulníky.

Řidič na Kolínsku zřejmě usnul, najel na chodník a smetl ženu se dvěma holčičkami. Jedna zemřela

Krimi

„Policisté místo nehody detailně zadokumentovali a již včerejšího (v pátek pozn. ČTK) dne zahájili úkony trestního řízení pro dva trestné činy, a to z usmrcení z nedbalosti a z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Současně nařídili soudní pitvu u holčičky, kterou nehoda stála život," informovala Suchánková.

Foto: Novinky

Místo nehody v Tatcích na Kolínsku

Foto: Novinky

Místo nehody v Tatcích

Veškeré okolnosti nehody vyšetřují kriminalisté z nymburského územního odboru.

Foto: Aktu.cz

Místo nehody v Tatcích na Kolínsku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám