Hlavní obsah

Řidič fabie nezvládl zatáčku, na Karlovarsku čelně narazil do policistů

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Přímo do protijedoucího policejního auta v pondělí narazil čtyřicetiletý řidič fabie, který nezvládl řízení na zasněžené silnici druhé třídy ve Pstruží na Karlovarsku. Nehodu zachytila kamera v policejní octavii.

BEZ KOMENTÁŘE: Protijedoucí řidič naboural policejní autoVideo: Policie ČR

 
Článek

„Řidič osobního vozidla značky Škoda jel po uvedené silnici ve směru na obec Pernink, když při projíždění pravotočivé zatáčky pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svého vozidla dopravně technickému stavu komunikace a povětrnostním podmínkám,“ sdělila policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Auto na zasněžené silnici vyjelo ze svého pruhu a čelně se střetlo s protijedoucí policejní octavií. Policista za volantem stačil před střetem přibrzdit, nehodě už ale nezabránil.

Při havárii byl lehce zraněn jeden z dvojice strážců zákona a spolujezdec ve fabii. Požití alkoholu před jízdou u řidičů vyloučila dechová zkouška. Škoda se vyšplhala na 240 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám