Hlavní obsah

Řidič dacie předjížděl na Hodonínsku na horizontu přes plnou. Zaplatil to životem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

V pátek večer už se domů nevrátil třicetiletý řidič vozu Dacia. Na horizontu mezi Vracovem a Bzencem na Hodonínsku se pustil do předjíždění a při tom se střetl s protijedoucím fordem. Předjíždějící řidič byl na místě mrtvý, záchranáři ošetřili další tři zraněné lidi. Podle snímků od hasičů a policistů byla v místě nehody plná čára.

Foto: Policie ČR, Novinky

Řidič Dacie nehodu nepřežil

Článek

„Při kolizi byla poškozena další dvě projíždějící vozidla. Třicetiletý šofér, pravděpodobný viník nehody, srážku nepřežil. Dvě další osoby byly zraněny těžce a jedna lehce. Komunikace byla v průběhu vyšetřování nehody neprůjezdná,“ konstatoval policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto: Policie ČR, Novinky

Řidič dacie nehodu nepřežil

Na místo vyrazili i hasiči. „Ti zahájili vyprošťování vážně zraněného muže, kterého bylo nutné resuscitovat. Svým zraněním však na místě podlehl. Jednotky pomáhaly posádkám záchranné služby při ošetřování dalších tří zraněných a transportovaly jednoho pacienta do vrtulníku,“ popsal mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Foto: HZS Jihomoravského kraje, Novinky

Při nehodě byli zraněni další tři lidé

Jednoho těžce zraněného člověka záchranáři transportovali letecky na urgentní příjem do Fakultní nemocnice Brno, další dva lehce zraněné převezli do nemocnice v Kyjově. Silnice musela být po dobu vyšetřování nehody uzavřena.

Reklama

Výběr článků

Načítám