Hlavní obsah

Řidič čtyřkolky narazil při jízdě hlavou do závory

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysokého pole (Zlínsko)

Velmi těžké zranění hlavy utrpěl v sobotu při dopravní nehodě motorové čtyřkolky sedmatřicetiletý řidič u Vysokého pole na Zlínsku. Hlavou narazil v plné rychlosti do tyče ohraničující soukromý pozemek. Jeho šestnáctiletý syn krátce před havárií ze čtyřkolky sesedl a unikl tak neštěstí.

Foto: Profimedia.cz

Řidič při nehodě utrpěl vážné poranění hlavy - ilustrační foto

Článek

„Muž se jel se synem projet do terénu kolem Vysokého Pole na Zlínsku. Syn si potřeboval odskočit, tak mu otec zastavil a sám pokračoval. Po chvíli v plné rychlosti narazil hlavou do zábrany, která vymezovala rozhraní soukromého pozemku. Zřejmě ji přehlédl,“ informovala Monika Kozumplíková z krajského policejního ředitelství ve Zlíně.

„Záchranáři ho s těžkým zraněním převezli do Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně. Kvůli charakteru jeho zranění nebylo možné na místě zjistit eventuální přítomnost alkoholu v krvi,“ uvedla mluvčí. Policisté na místě zajistili stopy, okolnosti prošetřuje technik kriminální služby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám