Hlavní obsah

Řidič autobusu zkolaboval za volantem a havaroval. Nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svědky tragické události byli v pondělí večer cestující autobusu v Horní Suché na Karvinsku. Během jízdy za volantem zkolaboval řidič a autobus následně havaroval do svodidel. Přivolaní záchranáři už pětapadesátiletému muži nedokázali pomoci.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

K nehodě autobusu na Karvinsku zasahoval i vrtulník.

Článek

Záchranáři do Horní Suché dorazili na základě informací svědků, na místo kromě sanitky vzlétl i vrtulník, první tým byl u autobusu během šesti minut od nahlášení události.

„Řidiče pravděpodobně postihla při řízení autobusu, v němž nebyli další cestující, náhlá srdeční příhoda a upadl do bezvědomí. Vozidlo následně narazilo do svodidel. V okamžiku příjezdu a příletu záchranářů nejevil žádné známky života,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Opilý cizinec bez papírů naboural v Budějovicích několik aut a převrátil se na střechu

Krimi

Ani téměř hodinu trvající snaha o obnovu srdeční činnosti, včetně opakovaných defibrilačních výbojů však nevedla k úspěchu. „Zasahující lékař tak musel nakonec konstatovat smrt postiženého,“ dodal Humpl.

Reklama

Výběr článků

Načítám