Hlavní obsah

Zfetovaný řidič autobusu srazil v Kladně chodkyni, přišla o nohu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Osmasedmdesátiletou seniorku srazil ve čtvrtek odpoledne řidič autobusu v Kladně. Podle policie řídil pod vlivem pervitinu. Další řidič srazil v Kladně dva chodce jen o pár hodin později.

Foto: Policie ČR

Řidič autobusu srazil chodkyni

Článek

Nehoda se stala kolem druhé hodiny odpoledne na náměstí Svobody v Kladně.

„Řidič, ročník narození 1987, při vjíždění na hlavní silnici zřejmě přehlédl na přechodu pro chodce ženu, ročník narození 1945, a srazil ji. Ta utrpěla těžké zranění a byla vrtulníkem přepravena do nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Richterová.

Mluvčí záchranářů Marek Hylebrant dodal, že žena utrpěla ztrátové poranění dolní končetiny a vrtulník ji po ošetření transportoval do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Řidič autobusu srazil chodkyni

Podle mluvčí policie byla dechová zkouška u šoféra negativní, měl však pozitivní test na pervitin. Autobus byl v době nehody označen jako služební jízda a nevezl cestující. Řidiče převezli policisté do nemocnice na další testy.

Policie potřebuje kvůli vyšetření nehody mluvit se svědky, kteří se mohou přihlásit na lince 158.

Auto se na Kladensku čelně srazilo s náklaďákem. Zemřely dvě ženy

Krimi

Záchranáři do Kladna kvůli nehodě vyráželi odpoledne ještě jednou. V ulici Vodárenská srazil řidič kolem 16:30 dva chodce. Záchranáři na místo poslali vrtulník, který ale nakonec nebyl potřeba, protože nešlo o vážné zranění.

Řidič srazil dva chodce v KladněVideo: Novinky

„Jeden pacient utrpěl pohmožděniny horních a dolních končetin a byl převezen do nemocnice v Kladně. Druhý tam byl převezen z preventivních důvodů,“ řekl Novinkám mluvčí záchranářů Marek Hylebrant.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám