Hlavní obsah

Pražský okruh u letiště zablokovala nehoda, na místě přistál vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V pondělí před čtvrtou hodinou odpoledne došlo na Pražském okruhu na úrovni letiště k nehodě tří aut. Na místě přistával vrtulník letecké záchranné služby, mladý muž skončil s vážným zraněním v nemocnici. Za nehodou se tvořily kolony.

Odlet vrtulníku od nehody na Pražském okruhu. Video: Aktu.cz

 
Článek

„Zasahujeme u nehody tří osobních automobilů na Pražském okruhu v oblasti Ruzyně. Z jednoho auta vyprošťujeme zraněnou osobu,“ uvedli hasiči na síti X. Na místo vyjelo několik jednotek včetně hasičů z letiště.

Nehoda se stala na 27. kilometru ve směru na Slaný. Před pátou hodinou odpoledne byl provoz podle hasičů zprůjezdněn jedním pruhem a po 20. hodině policie informovala o celkovém zprůjezdnění.

Podle snímku z místa, který zveřejnili hasiči, je jedno z vozidel zcela zdemolované.

Foto: Novinky/HZS Praha

Nehoda na Pražském okruhu.

„V péči jsme měli mladého muže, který utrpěl vážná zranění, museli jsme jej uvést do umělého spánku, zajistit DC a následně letecky převézt do traumacentra,“ doplnila mluvčí záchranné služby Jana Poštová. Zraněná žena utrpěla úraz hlavy, při vědomí byla převezena do nemocnice.

Za nehodou se vytvořila dlouhá kolona. „Komunikace je obousměrně uzavřena od Karlovarské až k Evropské ulici,“ uvedli policisté.

Foto: Aktu.cz

Odlet vrtulníku od nehody na Pražském okruhu.

Výběr článků

Načítám