Hlavní obsah

Auto na dálnici narazilo do šipky silničářů, D1 byla uzavřená

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnice D1 ve směru na Brno byla na Vysočině ve čtvrtek ráno přes hodinu uzavřená kvůli nehodě na 127. kilometru. Osobní auto tam narazilo do šipky silničářů a pak další vozidlo do auta policie, uvedly Radiožurnál a server Dopravniinfo.

Foto: Libor Plíhal, ČTK

Ilustrační foto

Článek

Při nehodě se zranil jeden člověk, zdravotníci ho převezli do nemocnice, uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. Podle jejích informací zřejmě není zranění vážné.

Nehoda byla ohlášena před 6.30. Provoz jedním pruhem se podařilo obnovit před 8.00 a následně se doprava rozjela na celé dálnici.

K nehodě vyjeli pomáhat také profesionální hasiči. Na stejném místě dnes podle policejní mluvčí už jedno auto havarovalo okolo 5.00.

Na dálnici D1 bouraly dvě desítky aut. V místě padal déšť se sněhem

Krimi

Dálnice D1 byla ráno uzavřena také na 30. kilometru ve směru na Prahu, kde boural kamion a dodávka. Nehoda se obešla bez zranění. V místě se vytvořily kolony.

Auta se srazila mezi exity Hvězdonice a Ostředek na Benešovsku v místě, kde je kvůli pracím na dálnici převeden provoz do protisměru, informovalo Národní dopravní informační centrum.

D1 u Devíti křížů uzavřela srážka kamionu a dodávky

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám