Hlavní obsah

Prostitutka nechtěla platit kuplířům, stoupla si na E 55, kde ji napadli

Novinky, Ondřej Kořínek
Český Krumlov

Prostitutka se po odevzdaném čtvrt miliónu provozovatelům nevěstince rozhodla, že bude podnikat na vlastní pěst na silnici E 55 na Českokrumlovsku. To se ale nelíbilo jejím kuplířům, kteří jí začali vyhrožovat, a dokonce ji u silnice napadli. Policie dvojici kuplířů již obvinila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Provozovatelé nevěstince 38letý muž a 51letá žena měli s 20letou prostitutkou domluvu, že jim bude od června odevzdávat část vydělaných peněz. Do počátku října si tak přišli na 250 tisíc korun.

Jejich zaměstnankyni se to ale v říjnu přestalo líbit a rozhodla se, že bude nadále pracovat v oboru, ale na silnici E 55 u Kaplice na Českokrumlovsku.

„Po vzájemné předchozí dohodě o odchodu odevzdala podezřelým celkem 100 euro, tedy asi 2 500 korun. Poté se ale rozhodla, že jim již žádné peníze dávat nebude,“ popsala mluvčí policie Michaela Svobodová.

Kuplířům se to ale nelíbilo a začali jí vyhrožovat smrtí a zakopáním v lese. Mladá žena však odolala a peníze neodevzdala.

Pár kuplířů proto za prostitutkou přijel ve čtvrtek odpoledne na parkoviště u silnice E 55. Žena chtěla odejít. „Proto vystoupili z vozidla a šli za ní. Opět požadovali peníze, které jim údajně dluží. Poškozená se ohradila, že jim žádné peníze nedluží. Muž ji poté chytil za paže a začal s ní cloumat. Žena se snažila bránit, ale muž ji udeřil pěstí pod pravé oko do lícní kosti, až upadla na zem,“ doplnila mluvčí.

Mladé ženě při potyčce vypadl mobil a 40 euro, které muž sebral a odešel. Dvojici kuplířů policisté vyšetřují pro podezření z kuplířství a vydírání. Žena byla ošetřena v nemocnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám