Hlavní obsah

Prošel kolem těla dívky, která skočila z paneláku v Praze. Policie hledá svědka z videa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kvůli vyšetřování okolností sebevraždy mladé dívky, která ukončila svůj život skokem z panelového domu, hledá policie svědka. Bezpečnostní kamera u vchodu do domu zachytila muže, který prošel kolem jejího těla a viditelně si ho všiml, pokračoval ale dál.

Pátrání v případu sebevraždyVideo: Policie ČR

 
Článek

Tragédie se stala 5. března brzy ráno v ulici Vratislavská v Praze 8.

„Velmi mladá žena tam spáchala sebevraždu skokem z jednoho z nejvyšších pater panelového domu a svým zraněním bohužel na místě okamžitě podlehla,“ informoval v pátek o případu mluvčí policie Richard Hrdina.

Při prověřování okolností události kriminalisté zajistili videozáznam kamery umístěné nad vchodem zmíněného paneláku, která zachycuje schody a chodník.

„Na záznamech je zachycen neznámý muž, jak prochází na chodníku kolem těla poškozené. Detektivové by ho potřebovali vyslechnout, jelikož je patrně jediným svědkem, který by mohl poskytnout doplňující informace, které by pomohly tuto tragédii objasnit,“ dodal Hrdina s tím, že informace k případu policie čeká na lince 158.

Samotný postup muže, který pouze prošel kolem těla, podíval se na něj a šel dál, aniž by přinejmenším zavolal záchranku, policie nekomentovala s tím, že dotyčného nyní hledá pouze jako svědka.

Foto: Policie ČR

Pátrání v případu sebevraždy

Zemřel školník, který se postřelil v době výuky na jihočeské základce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám